Hjemmelaget sviskepure er så mye mye billigere enn den du kjøper i butikken, og etter min mening er den mye bedre også, både på konsistens og smak.
Denne er fin til å fryse ned, enten i porsjonsbegre, eller også i isterninger, til å ha i grøt.
Å ha sviskepure i grøt, gir en fin smaksvariasjon for de små.
Dette er også fint å bruke i middag med svinekjøtt.
- Du trenger kun svisker, vann og stavmikser.
Kok svisker i ca 10 min.
Ta bort noe av vannet, men behold det, for du skal kunne spe ut med det.
Mos til ønsket konsistens, spe med vann om nødvendig.
Ønsker du å lage sviskejuice, er det bare til å spe med vann til det blir juice.
Ta bort noe av vannet, men behold det, for du skal kunne spe ut med det.
Mos til ønsket konsistens, spe med vann om nødvendig.
Ønsker du å lage sviskejuice, er det bare til å spe med vann til det blir juice.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar